Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017 » Факультет професійної та технологічної освіти
, -
ФАКУЛЬТЕТ ПРОФЕСІЙНОЇ ТА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview

ФПТО » Новини » Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017


9 листопада студенти напряму підготовки 015.21 Професійна освіта (Харчові технології) 2-4 курсів відвідали виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», де проходила щорічна виставка «Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017».

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

Студенти мали можливість відвідати виставку новітніх технічних рішень і обладнання для ресторанного бізнесу; виставку харчування і напоїв для сегменту HoReCa (готель-ресторан-кафе); спеціалізовану виставку комплексних технічних і дизайнерських рішень для сучасного готелю; виставку модних інсталяцій та новітніх трендів у приготуванні кавових напоїв, посуду професійного та побутового призначення.

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

На виставці була можливість взяти участь у проведенні майстер-класів. Один із майстер-класів сучасної кулінарії «Сучасний декор кондитерських виробів» проводив шеф-повар ресторану «WhiskyCorner» бронзовий призер міжнародного кулінарного чемпіонату «Artdesign 2014», акредитований викладач Київської Асоціації шеф-кухарів Олексій Повторейко.

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

 

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017